techniek en funreis met SKI Experienceuitverkocht

 

In navolging op onze zeer geslaagde Techniek en Funreis 2017 organiseren wij voor alle SKI Experience skiniveau's van 24 t/m 28 januari 2018 een 3e editie van deze onvergetelijke reis naar Kaprun / Zell am See. Jij zorgt zelf voor je vervoer en wij zorgen voor een comfortabel hotel o.b.v. halfpension, een gezonde mix tussen gezelligheid, intensief trainen en vrij skiën in een aansprekend skigebied. Andere ingrediënten voor deze trip zijn: Een keuze uit 3 of 4 dagen skiën,  inclusief 3 dagen training van onze SKI Experience Coaches van ongeveer 09.00 tot 13.00, direct feedback methode met oortjes en videoanalyse, fun en nog veel meer extra's.

De basisprijs voor deze reis is € 569,- per persoon. boekingsknop

 

Accommodatie Kehlbachwirt

Hotel Kehlbachwirt techniek en funreis SKI Experience

Je verblijft 4 nachten in het zeer comfortabele 3 sterren hotel Kehlbachwirt in Niedernsill. Dit centraal gelegen hotel is de perfecte uitvalsbasis voor onze skitrips naar Kaprun (Kitzsteinhorn) en Zell am See. Het hotel beschikt over luxe hotelkamers, een restaurant, ontbijtzaal, een ruime lobby met originele Kachelofen en een heerlijke sauna. Je verblijf is op basis van half pension en een tweepersoons kamer. (voor een eenpersoonskamer wordt een toeslag gerekend). Aankomst op woensdag 24 januari en vertrek zondag 28 januari 2018.

 

Skigebied Zell am See Kaprun

Kaprun Zell am See echniek en funreis SKI Experience

Vanuit Niedernsill staan ons 2 prachtige skigebieden ter beschikking. Het gletscherskigebied in Kaprun (Kitzsteinhorn) heeft 61 km pistes en brengt je boven de 3000 meter. Een geweldig uitzicht en fantastische afdalingen zijn gegarandeerd ook als de sneeuwcondities in lager gelegen skigebieden minder goed zijn. Het Skigebeid van Zell am See kent 77  km aan pistes en brengt je tot een hoogte van 2000 meter met een uniek uitzicht over het meer van Zell. Afhankelijk van de sneeuwcondities en het weer maken we per dag de keuze voor het skigebied.

 

Inhoud van de Techniek en Funreis 

- 4 overnachtingen o.b.v. half pension en 2 persoons kamer.

- Aankomst wo 24/1/18 en vertrek zo 28/1/18

- 3 dagen* skiën met begeleiding door onze ervaren coaches

- dagelijks vrij skiën vanaf 13.00 uur

- Direct feedback methode met oortjes

- 2x video analyse

- Zondag ochtend vrij skiën of guiding

- 3 dagen skipas* (do,vr,za)

- Ski Experience presentje

 

DE 1 PERSOONSKAMERS ZIJN VOOR DE 2018 EDITIE UITVERKOCHT . REIS O.B.V 2 PERSOONSKAMER IS NOG MOGELIJK

* De basisreis is tegen meerprijs ook te boeken met 4 dagen skipas (do, vr, za, zo) en o.b.v. 1 persoons kamer. Op de 4e dag is er geen begeleiding door de coaches en kan er vrij geskied worden.

Prijs Techniek en funreis 201718
 

excl: reiskosten, lunch, drank, € 1,10 toeristenbelasting p.p.p.d. en toeslag 1p kamer. Kosten op basis van 1 persoons kamer bedragen € 593,- p/p

 

Uitbreiding basisreis naar 4 dagen

Kosten van de reis met 4 daagse skipas (do,vr za, zo) € 606,- p/p o.b.v. 2 persoonskamer en  € 630,- p/p o.b.v. 1 persoonskamer

 

 boekingsknop

 

De allerleukste manier om beter te gaan skiën