Wat kost deelnemen?

Deelnemen aan een SKI Experience in SnowWorld kan vanaf € 119,00 per persoon. Hiervoor krijg je een hele dag plezier, deskundige begeleiding, Direct Feedback methode met gebruik van oortjes‘, koffie en thee bij ontvangst, een heerlijke lunch, pistetoegang en wanneer je zelf geen materiaal hebt, gebruik van materiaal. Daarnaast krijg je van ons een leuk aandenken aan de dag. Bij inschrijving betaal je direct via iDEAL waarmee je deelname definitief wordt. Ben je genoodzaakt te annuleren, dan vind je onderstaand de annuleringsvoorwaarden.

 

Ledenvoordeel NSkiV leden

Als lid van onze partner Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV) ontvang je 10% korting op de deelnamekosten, gebruik hiervoor kortingscode 'nskiv' bij het afrekenen.

Direct inschrijven doe je hier!

 

Vaker deelnemen betekent minder betalen!

  • Direct inschrijven voor 2 keer deelnemen aan een Experience? Je betaalt in dat geval in totaal € 214,00 (€ 107,00 per Experience). Gebruik hiervoor kortingscode '2exper' bij het afrekenen. 
  • Direct inschrijven voor 4 keer deelnemen aan een Experience? Je betaalt in dat geval in totaal 400,00(€ 100,00 per Experience).  Gebruik hiervoor kortingscode '4exper' bij het afrekenen. 
  • Op deze deelnamekosten zijn geen actiekortingen mogelijk. 
  • Deze korting is persoonsgebonden en geldt wanneer één persoon zichzelf in één keer voor 2 of 4 Experiences inschrijft.

 

Annuleren van deelname 

Je inschrijving is bindend. Het kan natuurlijk gebeuren dat je door omstandigheden niet in staat bent deel te nemen. Tot een maand vóór de Experience kun je kosteloos schriftelijk annuleren. Dit doe je door ons een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld hierbij alsjeblieft je reden van annulering. Je ontvangt dan het volledige bedrag van ons retour. Wij bevestigen vervolgens je annulering. Je annulering is definitief zodra je onze bevestiging hebt ontvangen. Bij annuleren binnen één maand tot één week voor aanvang van de betreffende SKI Experience brengen wij 75% van de deelnamekosten in rekening. Bij annulering binnen een week voor aanvang is 100% van het inschrijfgeld verschuldigd. Let op, bij de SKI Experience weekendtrip en de SKI Experience  Dutch Week gelden andere voorwaarden. Je kunt uiteraard een annuleringsverzekering afsluiten bij je eigen verzekeringsmaatschappij.

 

Veiligheid en risico

Deelnemen aan een SKI Experience is geheel voor eigen risico. Controleer daarom ook vooraf je eigen verzekering of sluit er één af voor de dag van jouw Experience. Het dragen van een helm is op de indoor piste niet verplicht, wij adviseren echter voor je eigen veiligheid wel een helm te dragen! Skihelmen zijn eventueel ook bij onze partner SnowWorld verkrijgbaar.

De allerleukste manier om beter te gaan skiën

SKIexperienceNL Wil jij naar de leukste skiweek van het jaar..... de Dutchweek By Snowtime eind april 2020 ? Neem dan nu geheel vri… https://t.co/kaDnCsIXVs
SKIexperienceNL Wil jij naar de leukste skiweek van het jaar..... de Dutchweek By Snowtime eind april 2020 ? Neem dan nu geheel vri… https://t.co/0u2N0mkCgE
SKIexperienceNL Wij hebben er zin in vandaag en gaan er een leuke dag van maken. 08.45 start van de SKI Experience Dutchweek editie… https://t.co/TJdS51jaYK
SKIexperienceNL En we zijn los😁⛷⛷ Onderweg naar Valtho voor de afsluiting van het seizoen. Zien jullie daar😁
SKIexperienceNL Bouwupdate Zell am See Xpress Viehhofen - FANtastisch Oostenrijk https://t.co/I94oPc6gLJ