Wij kennen 6 skiniveau's. Onderstaand vind je een omschrijving per niveau. Bekijk de omschrijvingen en kies bij de inschrijving het niveau waarvan jij denkt dat dit het beste bij je past. Aan het begin van een Experience kijken de coaches ook nog naar het niveau zodat je altijd zeker weet dat je goed wordt ingedeeld en maximaal leerrendement kunt halen. Voor skiërs die angstig zijn hebben wij een speciaal angstreductie programma op alle niveaus dat er op gericht is om je vertrouwen op de ski`s te herwinnen. Voor de beginnende skiërs die nog nooit geskied hebben (niveau 0 ) organiseren wij op 15 dec 2017 en 16 februari 2018 een speciale STARTERS Experience.

 

Niveau 0
Ik heb nog nooit eerder op ski's gestaan. Ik wil graag goed leren skiën onder begeleiding van een professionele skicoach.
 
Niveau 1
Ik kan in een pizzapunt bochten maken op een makkelijke groene piste of op een roller/sneeuw baan maar ik heb hier nog weinig controle over.

 

Niveau 2
Ik beheers de eerste beginselen van het skiën. Ik kan goed in ploegpositie in ronde bochten met tempo controle afdalen van een blauwe piste.
 
Niveau 3
Ik kan grof parallelskiën van een blauwe piste en al redelijk van de rode piste. Technisch kan ik nog veel leren en wil graag gecontroleerde ronde gestuurde bochten leren skiën.
 
Niveau 4
Ik ski technisch goed in parallel en kan ronde bochten aan elkaar en op de kanten sturen. Ook op de rode piste ben ik in staat in de ronde bochten snelheid te maken en het tempo te controleren. Ik heb veel ski ervaring en een goede technische basis.
 
Niveau 5
Ik ben Expert skiër,  heb evt aspiraties in- of ben in opleiding voor- een ski-instructeur 2 opleiding,  of ik wil mijn techniek bijscholen als gediplomeerd ski-instructeur niveau 2,3 of 4. Ik hebveel ervaring en wil me verbeteren in de recente skitechnieken, het skiën van steile pistes en/of verschillend terrein. Ik kan met tempo controle kort- en lang parallel gestuurde ronde bochten ritmisch skiën op iedere piste.

 

 

ski niveaus

De allerleukste manier om beter te gaan skiën

SKIexperienceNL @Rabobank ^marsha.... waarom denk je dat ik dit via twitter doe... het automatische proces werkt blijkbaar niet...… https://t.co/Fisp2R3lQz
SKIexperienceNL @Rabobank Dank je wel Marsha.... maar dit is in okt 2018 al gebeurd....^Henry
SKIexperienceNL @Rabobank Hoe krijg ik ons vestigingsadres gewijzigd bij jullie? Is de vraag....
SKIexperienceNL @Rabobank Lastige vraag Marsha?