Tijdens een SKI Experience dagevent in Snowworld Zoetermeer of Landgraaf.

Na een korte introductie van de nieuwste skitechnieken ga je met maximaal 9 medecursisten van je eigen skiniveau onder begeleiding van een SKI Experience coach de sneeuw in. Je gaat aan de slag met je houding, je leert hoe de bewegingsafloop van zowel korte als lange bochten in elkaar zit en je gaat ervaren hoe het voelt om een mooie ronde gesneden bocht te skiën.

 

Skiles met oortjes en videoanalyse

Wij maken een video opname van je en gebruiken deze om een analyse te maken van je skivaardigheden. Gedurende de hele dag maken we gebruik van onze unieke Direct Feedback-methode, waarbij je d.m.v. een “oortje” feedback krijgt van je coach terwijl je aan het afdalen bent.

 

Gezellige après ski

Uiteraard is er ook tijd en ruimte voor een uitgebreide lunch en sluiten we de dag af met een leuk en spectaculair onderdeel waarbij je kunt laten zien welke vorderingen je hebt gemaakt. En... zoals het hoort bij een intensieve skidag is er na afloop van het programma gelegenheid voor de apres ski en kunnen we onder het genot van een lekker drankje de belevenissen van de dag bespreken. Kortom een intensieve dag waarbij plezier en leren samengaan. Bekijk onderstaande video voor een sfeer impressie. 

 

 

Doe mee en schrijf je meteen in!

De allerleukste manier om beter te gaan skiën

SKIexperienceNL Gisteren onze 2de SKI Experience van het seizoen. Wat een energie en gezelligheid. Alle deelnemers hartelijk dank v… https://t.co/NiE8z8Uo8T
SKIexperienceNL Quizzzzz; wij verloten een mooie prijs voor diegene die kan raden op welk merk skis het SKI Experience team staat😉
SKIexperienceNL trainen trainen techniek en fun https://t.co/o8SxvhVMPD
SKIexperienceNL trainen trainen trainen en fun https://t.co/THY2Ee4Fn8