Tijdens een SKI Experience dagevent in Snowworld Zoetermeer of Landgraaf.

Na een korte introductie van de nieuwste skitechnieken ga je met maximaal 9 medecursisten van je eigen skiniveau onder begeleiding van een SKI Experience coach de sneeuw in. Je gaat aan de slag met je houding, je leert hoe de bewegingsafloop van zowel korte als lange bochten in elkaar zit en je gaat ervaren hoe het voelt om een mooie ronde gesneden bocht te skiën.

 

Skiles met oortjes en videoanalyse

Wij maken een video opname van je en gebruiken deze om een analyse te maken van je skivaardigheden. Gedurende de hele dag maken we gebruik van onze unieke Direct Feedback-methode, waarbij je d.m.v. een “oortje” feedback krijgt van je coach terwijl je aan het afdalen bent.

 

Gezellige après ski

Uiteraard is er ook tijd en ruimte voor een uitgebreide lunch en sluiten we de dag af met een leuk en spectaculair onderdeel waarbij je kunt laten zien welke vorderingen je hebt gemaakt. En... zoals het hoort bij een intensieve skidag is er na afloop van het programma gelegenheid voor de apres ski en kunnen we onder het genot van een lekker drankje de belevenissen van de dag bespreken. Kortom een intensieve dag waarbij plezier en leren samengaan. Bekijk onderstaande video voor een sfeer impressie. 

 

 

Doe mee en schrijf je meteen in!

De allerleukste manier om beter te gaan skiën

SKIexperienceNL @Rabobank ^marsha.... waarom denk je dat ik dit via twitter doe... het automatische proces werkt blijkbaar niet...… https://t.co/Fisp2R3lQz
SKIexperienceNL @Rabobank Dank je wel Marsha.... maar dit is in okt 2018 al gebeurd....^Henry
SKIexperienceNL @Rabobank Hoe krijg ik ons vestigingsadres gewijzigd bij jullie? Is de vraag....
SKIexperienceNL @Rabobank Lastige vraag Marsha?