Rob van Holst
Rob van HolstCEO & Founder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Wie zijn wij?

Wij hebben SKI Experience in 2011 opgericht met de bedoeling om op een aansprekende manier skiërs, die normaal niet in de skischool komen, de mogelijkheid te bieden hun techniek te verbeteren. Ons doel: Nederlanders technisch beter te leren skiën volgens de laatste techniek.

Inmiddels bestaat SKI Experience uit een team van enthousiaste skileraren die met passie en plezier invulling geven aan deze uitdagende doelstelling. In ons dagelijkse leven zijn wij ondernemer, directeur, ict specialist en sportinstructeur. Wij hebben elkaar leren kennen bij het beoefenen van onze grootste passie; de skisport. Ieder met zijn eigen kwaliteiten dragen wij bij aan het continu verbeteren van het concept en zorgen we er voor dat iedere SKI Experience weer een feest is voor alle deelnemers.

Wij zijn allemaal internationaal gediplomeerd skileraar en geschoold door de Nederandse Skivereniging. Daarnaast is onze hoofdcoach opleider bij de Nederlandse Skivereniging.