Als je met je bedrijf 'vriend van SKI Experience' wilt worden heb je de keuze uit onderstaande 4 pakketten. Stuur een mail met je contactgegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van 'vriend van SKI Experience' .Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Pakket 1:

8 plaatsen te boeken op elke SKI Experience in Zoetermeer of Landgraaf

vermelding van op website(logo met doorlink) + nieuwsbrief(6x) + SE presentatie

Prijs € 1195,00 ex BTW

 

Pakket 2:

6 plaatsen te boeken op elke SKI Experience in Zoetermeer of Landgraaf

vermelding website(logo met doorlink) + nieuwsbrief(6x)

Prijs € 895,00 ex BTW

 

Pakket 3:

4 plaatsen te boeken op elke SKI Experience in Zoetermeer of Landgraaf

vermelding website(logo met doorlink) + nieuwsbrief(6x)

Prijs € 595,00 ex BTW

 

Pakket 4:

2 plaatsen te boeken op elke SKI Experience in Zoetermeer of Landgraaf

vermelding website (logo met doorlink)

Prijs € 295,00 ex BTW

 

Het platform SKI Experience:

SKI Experience is de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot een uniek skitrainings evenement. Ruim 1500 skiërs hebben onze evenementen met veel plezier bezocht om de eigen vaardigheden bij te schaven en om met vrienden/familie en/of relaties een intensieve funbeleving te hebben. Door onze samenwerking met o.a. Atomic, de Nederlandse Ski vereniging, Snowworld, Duijvestein en Snowtime travel, waar wij o.a. op de evenementenkalender staan, hebben wij een nationaal bereik.

Op het gebied website en sociale media werken we samen met DSD automatisering waardoor we strategisch goed vertegenwoordigd zijn op het internet. Wij hebben een sterke propositie op facebook en de persoonlijke netwerken van onze coaches zetten wij in bij onze marketing activiteiten.

Daarnaast hebben wij 1500 individuele deelnemers die met veel plezier onze evenementen hebben bezocht en in hun netwerken vertellen over de evenementen van SKI Experience.

 

Al met al, een zeer aantrekkelijk marketingplatform voor u en uw bedrijf. Uw reclame-uiting tijdens onze evenementen, in welke vorm dan ook, zal ‘sneeuwstormige’ aandacht krijgen.

De allerleukste manier om beter te gaan skiën

SKIexperienceNL Gisteren onze 2de SKI Experience van het seizoen. Wat een energie en gezelligheid. Alle deelnemers hartelijk dank v… https://t.co/NiE8z8Uo8T
SKIexperienceNL Quizzzzz; wij verloten een mooie prijs voor diegene die kan raden op welk merk skis het SKI Experience team staat😉
SKIexperienceNL trainen trainen techniek en fun https://t.co/o8SxvhVMPD
SKIexperienceNL trainen trainen trainen en fun https://t.co/THY2Ee4Fn8