- SKI LERAAR OPLEIDING NIVEAU 2 -

img-20220512-wa0090.jpg

Wil jij skileraar worden ?

Heb je een passie voor skiën en wil je die overbrengen op anderen ? Dan is een skilerarenopleiding bij SKI Experience de eerste stap om dit waar te maken.

SKI Experience biedt de lerarenopleiding niveau 2 aan in een unieke setting tijdens de Dutchweek in Val Thorens. Een driedaagse erkende opleiding volgens de Nederlandse Ski Vereniging opleidingslijn verzorgd door SKI Experience bondsopleiders in de Alpen tijdens DE afsluitweek van het skiseizoen. De ideale combinatie van leren en plezier waarbij je ook nog in de gelegenheid bent om heel veel toekomstige collega's te ontmoeten.

Deze opleiding kun je voordelig in combinatie boeken met een appartement en skipas.

Regel je je accommodatie en skipas liever zelf ? Dat kan natuurlijk ook.

Inhoud en Prijs

Boek je de opleiding in combinatie met een appartement en skipas via SKI Experience dan kost de opleiding € 329,00 p.p. inclusief praktijk en theorieexamen.

Regel je zelf je reis en verblijf dan kost de opleiding € 369,00 p.p

Inbegrepen in de prijs:

  • 3 dagen praktijk opleiding (ca 12 opleidingsuren) in de sneeuw door een SKI Experience NSKIV bondsopleider
  • gebrruik van 'oortjes' voor directe feedback tijdens het skiën en een stijle leercurve
  • persoonlijke video analyse's
  • theorie opleiding
  • afsluitend examen praktijk en theorie op dag 4
  • erkend VWS diploma van de NSKIV

Niet in deze prijs inbegrepen zijn reis en verblijfkosten

Datum

Opleiding zondag 28 april 2024 t/m dinsdag 30 april 2024

Examen woensdag 1 mei 2024

De opleiding vindt doorgang  bij minimale deelname van 5 cursisten

 

Accommodatie en verblijf via SKI Experience:

Je kunt er voor kiezen om je accomodatie en verblijf ook via SKI Experience te boeken. Dit staat los van de opleiding. Ook als je vrienden of familie mee wilt nemen zijn er volop mogelijkheden. Kijk hier voor opties en prijzen

 

img-20220512-wa0060.jpg
img-20220512-wa0065.jpg
ski_experience_snowworld-3.jpg
ski_experience_snowworld-25.jpg

Wat kun je verwachten ?

Drie eneverende dagen in de prachtige entourage van Val Thorens. Je werkt aan je eigen skivaardigheid zodat je het perfecte plaatje straks ook aan je cursisten kunt lanten zien. Hierbij maken wij gebruik van videoanalyses zodat je ook kunt zien hoe je zelf op de ski's staat en welke progressie je boekt.

Bij de opleidingen van SKI Experience werken we met 'oortjes'. Hiermee sta je in directe verbinding met je opleider en krijg je aanwijzingen terwijl je aan het skiën of aan het lesgeven bent. Je ervaart direct wat het gevolg is van gegeven feedback en dit garandeert een stijle leercurve.

Ook leer je d.m.v. onderlinge instructie aan je medecursisten de nodige didactische vaardigheden en de manier waarop je individuen en groepen kunt begeleiden.

Je brengt het geleerde dus direct in de praktijk. Super leuk en leerzaam.

De cursusdagen worden afgesloten met een examen. Laat je zien over de benodigde vaardigheden te beschikken en slaag je voor je examen dan ontvang je het VWS erkende diploma van de NskiV - niveau 2

Wat kun je met met het NSkiV-niveau 2:

  • Lesgeven en begeleiden van beginnende skiërs of snowboarders in Nederland
  • Begeleiden van groepen met beginnende skiërs tijdens wintersportreizen in het buitenland
  • Assisteren van hoger opgeleide leraren tijdens gevorderde lessen en evenementen
  • Met het dimploma niveau 2 wordt je toegelaten tot de vervolgopleiding voor internationaal skileraar niveau 3

Voorwaarden voor deelname

Je kunt ronde bochten aan elkaar en op de kanten sturen en beheerst korte-  en middellange bochten. Op een rode en een blauwe piste kun je je tempo controleren.

Als je je inschrijft voor de opleiding is het verplicht om NSkiV-lid te zijn. Als je nog geen lid bent kun je hier lid worden

Enthousiast ? Zo kun je boeken

Inschrijven voor de opleiding

Ben je enthousiast en wil je de eerste stap zetten in je skilerarencarriëre. Schrijf je dan in via deze link. De link stuurt je naar de website van de NskiV. Vul in het eerste keuzevak in dat je je wilt inschrijven voor de "ski instructeur niveau 2 opleiding van SKI Expererience" en beantwoord alle overige vragen. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving direct van de Nederlandse SKI Vereniging.

 

Accomodatie en liftpas boeken

Wil je ook meteen een accomodatie en een liftpas regelen. Kijk dan naar ons aanbod aan appartementen en boek dit ook direct via onze site. Dit kan je ook doen voor eventuele medereizigers.

 

img_3509.jpg